jheyno Gutta cavet lapidem - non forte, sed saepe cadendo

Perusitietoa islaamista I

  • Perusitietoa islaamista I
  • emmääääättyyyykkkkääääää!!
    emmääääättyyyykkkkääääää!!

Saako Suomesta hallaal-ruokaa?

Saa. Joka paikasta. Lähes kaikki Suomessa myytävä ruoka on Koraanin määräysten (6:145) perusteella hallaal (sallittua). Koraani määrää muslimilta kielletyksi (haraam) vain

1) Sianlihan
2) Veriruoat (oik. ”vuodatetun veren)
3) Itsestään kuolleet eläimet
4) Ruoka, joka on uhrattu muulle jumalalle kuin Jumalalle.

KAIKKI muu ruoka on Koraanin mukaan sallittua. KAIKKI Suomessa myytävä ruoka, lukuun ottamatta mustaa makkaraa, veripalttua ja sianlihaa, on Koraanin mukaan sallittua. LISÄKSI Koraani toteaa, että jos on pakko syödä kiellettyä ruokaa, vaikkei tahtoisi, antaa ymmärtävä ja armahtava Jumala sen anteeksi. Koraani kun toteaa, että Jumala ei vaadi mahdottomia.

Maahanmuuttajien valitukset ruoasta EIVÄT siis perustu Koraaniin ja näin ollen islaamiin, vaan ovat lähinnnä tasoa "emmääääättyyyykkkkääääää!!!"

Lisää kakkososassa.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (28 kommenttia)

Käyttäjän BodilRosengren kuva
Bodil Rosengren

Mistä ihmeestä olet saanut päähäsi että valitukset ruoasta johtuisi koraanista?

Käyttäjän jheyno kuva
Jouko Heyno

Missä olen tuollaista esittänyt?

Käyttäjän BodilRosengren kuva
Bodil Rosengren
Käyttäjän jheyno kuva
Jouko Heyno Vastaus kommenttiin #3

Siksi, että Koraanin julistamasta islaamista tiedetään niin vähän, kuitenkin sen pohjalta ollaan valmiit tuomitsemaan kuka tahansa musliimi terroristiksi. Islaam on uskonto, joka on julistettu Koraanissa.

Sirkka Penttinen Vastaus kommenttiin #4

Islamista tiedetään aivan tarpeeksi, on se nähty käytännössä eri puolilla Eurooppaa ja ympäri maailmaa, siitä vain ei saa puhua ja mediatkin osittain vaikenevat. Kansainvälisestä mediasta kyllä löytyy tietoa, kun jaksaa hakea eri tietolähteitä. Islam haluaa valloittaa koko maailman ja alistaa sen valtansa alle. Islam ei ole mikään uskonto, vaan äärimmäisen väkivallan ideologia. Hyviä koraanin lukuhetkiä!

Käyttäjän peevee912 kuva
Eeva Vallius Vastaus kommenttiin #11
Käyttäjän jarmolauros kuva
Jarmo Lauros

Muselmaani katsoo veriruoaksi mustamakkaran ohella väärin teurastetun lihan. Eläimen tulee teurastettaessa itse pumpata itsensä kuiviin.

Käyttäjän jheyno kuva
Jouko Heyno

Sitä nyt voi kaikkea sanoa. Minä kiroitan siitä, mitä Jumala Koraanin mukaan ihmisille sanoo. On aika koomista ajtella, että kaikki, mitä musliimit sanovat tai tekevät, liittyy islaamiin tai on islaamia. Ei kaikki sekään, mitä kristityt sanovat tai tekevät, ole kristinuskoa.

Käyttäjän jarmolauros kuva
Jarmo Lauros

Heyno; Mitä Jumala raamatun mukaan ihmisille sanoo? Vanha testamentti ei tunne lainkaan Jumalan poikaa Jeesusta. VT päättyy Jumalan lupaukseen lähettää meille syntisille profeetta Eliaan.

Käyttäjän jheyno kuva
Jouko Heyno Vastaus kommenttiin #8

En ota tässä kantaa siihen, mitä jokin muu teos sanoo. Tämä keskustelu koskee vain ja ainoastaan Koraanin julistamaa islaamia, alistumista Jumalan tahtoon siten kuin se tuossa teoksessa on esitetty.

Sirkka Penttinen Vastaus kommenttiin #9

Tuskin ketään kiinnostaa mitä "Allahu akbar" sanoo, vaan miten se käytännössä toteutuu, teoria on ihan toista kuin käytäntö, käytäntö on näyttänyt mitä islam on ja se riittää tavalliselle ihmisille! Väkivallan, äärimmäisen väkivallan ideologia!

Käyttäjän jheyno kuva
Jouko Heyno Vastaus kommenttiin #13

Tästä juuri on kyse. Koraanin julistama Islaam ei ole synonyymi sille, mitä muslliimiksi itseään kutusuvat tekevät. Aivan yhtä vähän Raamatun julistama kristinusko on synonyymi sille, mitä kristityiksi itseään kutsuvat tekevät. Parhaimpia esimerkkejä jälkimmäisestä lienevät ristiretket tai vaikkapa toinen Maailmansota.

Juuri siksi on mielestäni tärkeää tietää edes perusteet siitä, mitä Koraanin julistama islaam on, ja kenelle se on tarkoitettu, kun keskustellaan islaamista, musliimeista ja Suomesta. Sama koskee tietystimyös kristinuskoa: se, mitä esimerkiksi KD esittää eduskunnassa ja mediassa ei ole synonyymi sille opille, mitä Raamattu esittää. Raamatuntuntemuskaan ei olisi huono juttu suomalaisille.

Tunne vihollisesi!

Sirkka Penttinen Vastaus kommenttiin #14

Nyt ei ole enää aikaa eikä tilaa tällaisille opinkappaleille, hyvä tietysti, jos joku tutkii islamia kammioissaan. Perusteet on aina hyvä tietää, en kiellä, mutta käytäntö on ihan eri asia kuin teoria.

Koraani on kuollut kirja, siinä on sanoja peräkkäin, painomusteella paperille painettuja, mutta vasta kun tuo paperille painettu herää henkiin, näyttäytyy käytännössä, nähdään mitä islam oikeasti on. Kasvot paljastuvat.

Islam on juuri sitä miksi se nyt näyttäytyy, ei ole muuta islamia kuin vihan, äärimmäisen väkivallan ideologia.

YouTubesta voi löytyä jatkoa!

Käyttäjän jheyno kuva
Jouko Heyno Vastaus kommenttiin #17

Jos tuosta lähtee, pitää olla valmis suhtautumaan kristinuskoon ja kristillisyyteen samalla logiikalla.

Käyttäjän peevee912 kuva
Eeva Vallius Vastaus kommenttiin #13

Sirkka Penttinen, jos islam on äärimmäisen väkivallan ideologia, sinulla varmaan on siitä muutama tekstin pätkä esittää.

Mutta Raamatustakin löytyy esimerkkejä, jos terrorismia haluamme puolustaa. Kristittyjen historia on julmuutta täynnä. Olemme tehneet kristinuskon nimissä valtavasti pahaa, jonka olemme kristillisellä ideologiallamme perustelleet.

Olemme jopa omia lapsiamme väkivaltaisesti kurittaneet:

"jota Herra rakastaa, sitä hän kurittaa, hän lyö jokaista jonka pojakseen ottaa. Teidän kärsimyksenne on kasvatusta. Jumala kohtelee teitä omina poikinaan." (Kirje Heprealaisille 12. luku) --- Ja runsaasti muita väkivaltaan kehottavia elämisen malleja on meille annettu.

Jeesuksen rakkauden opetukset ovat hukkuneet ja hukkuvat edelleen kristittyjen vihaan erilaisia ihmisiä kohtaan. Mutta tietysti tähänkin löytyy Raamatusta perustelut:

"Kun Herra, teidän Jumalanne, on antanut nämä kansat teidän käsiinne ja te olette ne lyöneet, julistakaa ne Herralle kuuluvaksi uhriksi ja tuhotkaa ne. Älkääkä liittoutuko niiden kanssa älkääkä osoittako niille armoa." (Viides Mooseksen kirja, 7. luku)

Sirkka Penttinen Vastaus kommenttiin #15

On minulla, kyllä löytyy, mutta sinun pitää ne itse hakea YouTubesta, voit kirjautua sisään, vaikkapa sä-osoitteellasi, avautuu arkisto, josta voit valita haluamasi, hakusanalla "pakolaiset" pääset alkuun. Suosittelen, että katsot ensin "Suomi tarvitsee mustia miehiä". Siitä voit jatkaa, hakusanoja voit vaihdella "maahanmuuttajat, muslimit, islamistit" jne. Ihan ehdottomasti sinun on nähtävä "Islamin rooli maailmassa - avaa silmäsi".

Ja mitä hukkumiseen tulee, niin kristityt hukutetaan/on hukutettu Välimereen.

Ja taas mitä raamattuun tulee, olen sitä mieltä, että vanha testamentti on juutalaisten historiaa, eikä siihen ole syytä jämähtää, olleita ja menneitä.

Kannattaa seurata maailman medioita, BBC, CNN, Reuters jne. Suomessa sananvapautta on kiristetty mitä islamisteihin tulee, mutta onneksi ajatuksenvapauteen ei pystytä vielä puuttumaan.

Hyviä videohetkiä!

Käyttäjän jheyno kuva
Jouko Heyno Vastaus kommenttiin #16

Lisäksi islaamin perusteiden ohella täytyy muistaamatematiikan perusteet:

Paha + paha Ei ole yksi hyvä, vaan kaksi pahaa.

Sirkka Penttinen Vastaus kommenttiin #19

"Mitä islam oikeasti on?" on kooste, joka on minulle riittänyt islamin perusteiksi. Islam on kurkunleikkaajineen, kiduttajineen, vihan lietsojineen, sekasorron aiheuttajineen äärimmäisen sadistisen väkivaltainen ideologia, jota tulisi kaikin käytettävissä olevin keinoin vastustaa.

Käyttäjän jheyno kuva
Jouko Heyno Vastaus kommenttiin #20

Ikävää kuulla ja lukea. Luulisi, että tieto asiasta osi kiinnostavaa. Mutta, muista, että vastaava "kooste" kristittyjen toiminnasta ja historiasta saisi sinussa aikaan saman reaktion - yhtä vähin tiedoin.

Sirkka Penttinen Vastaus kommenttiin #21

Kristittyjen toiminnasta historiassa on myös tietoa, se on historiaa. Nyt on kyse islamista ja islamin väkivaltaisesta toiminnasta ja se on nykypäivää.

Käyttäjän jheyno kuva
Jouko Heyno Vastaus kommenttiin #22

Tarkoitatko, että yhdysvaltalaiset eivät ole kristittyjä?

Sirkka Penttinen Vastaus kommenttiin #23

Miten kysymys liittyy keskustelun aiheeseen "Perustietoa islamista"?

Käyttäjän jheyno kuva
Jouko Heyno Vastaus kommenttiin #24

Yhdysvallat kertoo olevansa kristitty valtio, väestö kristittyjä ja raatoja tulee koko ajan läjäpäin. Miten se eroaa siitä, mitä musliimit tekevät?

Sirkka Penttinen Vastaus kommenttiin #25

Blogisi otsikko pitäisi olla "Perustietoa Koraanista" eikä islamista. Ne ovat kaksi eri asiaa, Koraani on painettu kirja ja islam on todellsuudessa näyttäytyvää äärimmäisen väkivaltaista, vihan ideologiaa.

Käyttäjän jheyno kuva
Jouko Heyno Vastaus kommenttiin #26

No ei. Islaam on Koraanin julistama uskonto. Se, mitä Koraanissa ei ole, ei ole islaamia. Se on ihmisten omaa ideaa. Sunna ja hädithit eivät kuulu Koraanin julistamaan islaamiin, eivät myöskään monet shari'at, joita maailmassa sovelletaan. Sarja jatkuu, lisää islaamista sunnuntaina.

Sirkka Penttinen Vastaus kommenttiin #27

Islam ei ole uskonto, vaan vihan ja väkivallan ideologia. Kuka sen tietää mitä koraanissa lukee tai ei lue? Islam on juuri sitä mitä koraani ei ole. Hahah! Nyt jo nauran.
Kuka tai mikä instanssi sinut on palkannut muokkamaan maaperää islamin nousulle?

Käyttäjän JpLehto kuva
Jp Lehto

Asiallinen huomio. Huumorilla höystettynä.

Käyttäjän jheyno kuva
Jouko Heyno

Toimituksen poiminnat